Cursus: Vogels van tuin en park

roodborstNu de zanglijster en heggenmus s’morgens weer zingen is de winter echt voorbij en komt het voorjaar samen met de trekvogels uit het zuiden snel naderbij. Ook de vogels in uw tuin zijn alweer druk met de afbakening van hun leefgebied en hebben dit jaar uw tuin , of park, uitgekozen om daar hun nest te maken en hun jongen groot te brengen.

 

Cursus herkennen van vogels in tuin en park

Voor wie in de kakofonie van gezang door de vogels het bos niet meer ziet is er ook in 2017 weer de cursus “herkennen van vogels in tuin en park”. Aan de hand van de zang en het observeren van de vogels leert u in 7 lessen de algemene vogels van tuin en park.

De lessen worden gegeven door bioloog Niko Groen op vrijdagmorgen. Twee lessen worden er gebruikt om het geleerde in de praktijk te brengen door excursies, een excursie wordt gehouden in “de Erven” in Emmeloord en er is een excursie in het bos.

De cursus start op vrijdag 9 maart om 8:00 uur. De cursus kost € 90, dit is natuurlijk inclusief koffie en lesmaterialen. De cursus vind alleen doorgang als er tenminste 4 deelnemers zijn. Voor meer informatie en opgave kunt u mailen via het contactformulier hiernaast. Opgave vooraf is verplicht.

Contactgegevens

Kennemerlandlaan 5
8302 NC Emmeloord

06-26849350

indepraktijk10@gmail.com

Voor meer informatie:

0527-618800

Menu